Translate

понеделник, 16 март 2015 г.

Премиерите за м. април по 24Kitchen



Пекарната на Сара от 1 април, всяка сряда от 13:00 часа. Модерен и красив – такъв е домът на Сара в центъра на историческата част на Хелзинки, като самата Сара и храната, която
приготвя. Този сезон ще бъдат представени повече печива.
Пекарна за малките с Рудолф от 14 април, всеки вторник от 13:00 часа. Любимият готвач на 24Kitchen Рудолф ван Веен се завръща с още вкусни рецепти, но този път към него ще се присъединят някои „младши“ пекари на възраст между 6 и 12 години. Във всеки епизод Рудолф и един от помощниците му ще създават по един специален сладкиш за специален повод – било то бисквити, тарт или торта във формата на самолет или китара. Това забавно половинчасово предаване ще завършва с доставянето на специалния сладкиш на неговия получател.
Сладки изкушения в Париж от 9 април, всеки четвъртък от 13:00 часа. Париж, градът на светлините, любовта, храната и втори дом на британската авторка на кулинарни книги и готвачка Хари Истууд. В тази нова поредица Хари ще ни поведе на пътешествие из родния си град, за да ни покаже как да се справим с благородната си и не дотам благородна скрита завист, като ни покаже как да приготвяме най-невероятните сладкиши, с които ще накара втората си родина, Франция, да се гордее с нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар