Translate

сряда, 11 февруари 2015 г.

LG G3 и Google Cardboard пренасят мобилната виртуална реалност в ежедневието




LG Electronics (LG) и Google правят виртуалната реалност(VR) по-достъпна за масовите потребители. VR-ът за G3на LG работи с Google Cardboard и дава възможност на
собствениците наG3 да преживеят редица VR-съвместими приложения и игри, които могат да свалят от Google Playstore.

За разлика от други VR устройства, проектирани със собствени процесори и дисплеи, VR за G3се възползва от визуалните и звукови способности на G3, за да предостави по-леко и по-удобно решение.Благодарение на водещия в своя клас LG G3 Quad HD дисплей, VR за G3осигурява на потребителите образ с много по-високо качество за гладко и реалистично VR преживяване.

VR за G3 има уникален дизайн, напомнящ за характернатаRear Key визия на G3,отличаваща се от другите смартфони, чийто копчета за управление на звука се намират отстрани на телефона.Уникалният дизайн позволява на VR за G3да се възползва изцяло от 1W говорител с Boost AMP на G3, предоставяйки по-богати и по-чисти звуци, които да допълват наситената картина. За по-реалистично преживяване, VR за G3може да бъде съчетан с Bluetooth слушалки, като напримерLG Tone Infinim™.

Дизайнът наVR за G3е базиран на модела заGoogle Cardboard, който е наличен онлайн за фенове, желаещи да създадат сами своята виртуална реалност. Неодимовият магнитен пръстен на VR за G3 взаимодейства с магнитния жироскоп в LG G3, позволявайки работа с приложения и менюта без докосване на дисплея.VR за G3не се нуждае от допълнително сглобяване, освен лесното поставяне на телефона в устройството.


„Макар и в първи стадии на своето развитие, тази технология поставя началото на тенденциите във виртуалната реалност, която до скоро бе скъпа и недостъпна за обикновените потребители,”казва Крис Йе, вицепрезидент и ръководител маркетинг комуникациите наLG Electronics Mobile Communications Company. „С помощта на Google Cardboard, не само позволяваме на обикновените потребители да се насладят на VR преживяване, но и предоставяме тази технология на бъдещи разработчици, които някой ден може би ще ни покажат как VR може да подобри живота ни”.

„С Google Cardboard искахме да създадем по-завладяващи и възхитителни преживявания за всеки, който притежава мобилно устройство,каза Андрю Нарткър, продуктов мениджър на Google Cardboard. „Развълнувани сме отVR за G3 и богатата екосистема на разработчици и производители, които създават иновации с  Google Cardboard и правят VR по-лесно достъпна.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар