Translate

сряда, 11 февруари 2015 г.

В София се проведе четвъртото издание на единственото специализирано събитие, посветено на HR индустрията в България – HR Industry 2015



Събитието бе официално открито в хотел Хилтън от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор „Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.
Изложението е предназначено за всички, които участват в управлението на човешките ресурси и бизнес стратегии, практикуващи HR-и от водещи организации. То се организира в отговор на нуждите на бизнеса от подобен род събитие в областта на човешките ресурси и това го прави отлична платформа за представяне на HR продукти и услуги.
Водещите тенденции за тази година ще бъдат представени от 44 фирми, занимаващи се с подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и други.
HR Industry се организира от HR компанията JobTiger, с традиционната подкрепа, за четвърта поредна година, на генералния спонсор MetLife.

Няма коментари:

Публикуване на коментар