Translate

сряда, 11 февруари 2015 г.

Първа САГБАЛ „Св. София“ стартира кампания за диагностика и лечение на репродуктивни проблеми сред студентите


Кампанията ще се проведе в периода 01.03.2015 – 15.04.2015 г. под егидата на Столична община като част от борбата за справяне с демогрофската криза. Целта е от една страна да се
подпомогнат финансово младите двойки с репродуктивни проблеми, а от друга - да се поощри както раждането и отглеждането на деца в по-млада възраст, така и амбицията за по-високо образование и професионално квалифициране.
По време на нея ще бъдат предложени безплатни прегледи, изследвания и консултации, както и преференциални и достъпни цени на ин витро процедури за двойки с репродуктивни проблеми, в които единият или и двамата партньори са учащи във висше учебно заведение (студенти, докторанти и др.). Поради големия интерес Първа АГ-болница „Св. София“ продължава и стартиралата през 2014 г. програма “40+”, която предлага безплатни консултации и преференциални цени за ин витро процедури за пациентки на възраст над 40 години, както и за по-млади жени с преждевременно намален яйчников резерв, които, поради приетите от Центъра за асистирана репродукция критерии за кандидатстване, нямат възможност да се възползват от националната програма за финансиране на лечение чрез оплождане ин витро.
Часове за прегледи и консултации в ин витро центъра на „Св. София“ могат да бъдат записвани на телефони: 02/4470263, 0878205253, 0888658826.

Няма коментари:

Публикуване на коментар