Translate

вторник, 9 декември 2014 г.

Elсeа - подчертава естествената красота на косата



Плод на 20-годишният опит, креативност и професионализъм на Laboratories NOREVA-LED, Франция е серията от безамонячна боя за коса „Elсeа” - създадени на принципа на капилярното боядисване.

Elсéа Сoloration Еxperte е гама за боядисване с висока толерантност, разработена и тествана от дерматолози. С 18 блестящи нюанса, създадени да задоволят желанията на всички жени се подчертава естествената красота на косата и се покрива напълно гамата от съвременни, модерни нюанси.
Elсéа не съдържа амоняк, резорцин, парабен и ППД, предизвикващи алергии.С нея капилярните фибри остават запазени, а косата изглежда блестяща и здрава със сияен цвят.
Оцветяващата смес е гъста, кремообразна- предотвратяваща разтичането по време на боядисването и има приятен аромат.
Боята осигурява 100% покритие на белите коси още от първия път, а добавените светлоотразяващи пигменти в нея и придават сияен блясък. Тя се прилага върху сухи, неизмити коси. При небоядисани коси боята се нанася равномерно върху цялата коса и се оставя се да действа 30 минути. При боядисани коси,сместа се нанася първо върху корените. След 20 минути остатъкът от боята се разпределя върху цялата коса и след 10 минути се измива и леко подсушава, преди да се нанесе балсамът, чието действие е за около 5-10 минути.
Балсамът  е обогатен с мляко от хибискус и UV филтри, които възстановяват фибрите на косъма, подхранват и защитават косата от вредните UV лъчи, улеснява сресването и също я прави блестяща.
С Elсéа дълготрайността на боядисването е гарантирана на 100% .






Няма коментари:

Публикуване на коментар