Translate

сряда, 17 декември 2014 г.

Нестле Зърнени закуски прави революционно лансиране на пазара в България



Първата безглутенова зърнена закуска достъпна за всеки

Част от ангажимента на компанията е непрестанно да подобрява хранителната стойност
на продуктите си, като предоставя чудесен вкус и богата хранителна стойност в допълнение към балансираното хранене и активния начин на живот.
През последните няколко години търсенето на безглутенови продукти в световен мащаб се увеличава значително. В рамките на периода 2009 – 2013 г. броят потребителите, които консумират безглутенови продукти се увеличава с 2,7% и достига 3,3% от населението.
За първи път ще бъдат лансирани достъпни за всеки безглутеновите зърнени закуски NESTLÉ® CORN &GOLD FLAKES (GlutenFree) през този месец.
Безглутеновите флейксове запазват достъпността на глутеновите рецепти, за да достигнат до повече потребители и ще се предлагат редом с другите традиционни марки зърнени закуски в категорията, които включват и популярните марки на Нестле: NESQUIK®, FITNESS®, COOKIE CRISP® и LION®.
Диетологът Бриджит Маккевит участвал в създаването на рецептата на новите продукти, споделя: „Отдавна знаем, че безглутеновите продукти стават все по-популярни, но и осъзнаваме, че някои от зърнените закуски без глутен не предлагат същия вкус като онези традиционни продукти, които го съдържат. За да предложим на семействата нов продукт, който не съдържа глутен, но запазва вкуса на оригиналната закуска, ние разработихме NESTLÉ® CORN &GOLD FLAKES Gluten Free. Освен това, рецептите са обогатени с ценни витамини с цел да гарантираме приема на основни хранителни вещества чрез всяка купичка зърнена закуска.“
„NESTLÉ® CORN &GOLD FLAKES имат за цел да предоставят по-голям избор от закуски на нашите потребители. Това е нашият отговорна променящите се нужди на потребителите, чрез който предоставяме безглутенова алтернатива за заетите, водещи балансиран начин на живот семейства“, коментира главният изпълнителен директор на Cereal Partners Worldwide, смесено дружество между Nestle& General Mills - Дейвид Хоумър и добавя „Удовлетворени сме, че безглутеновите NESTLÉ® CORN &GOLD FLAKES ще могат да бъдат намерени на рафта на традиционните зърнени закуски и за първи път ще бъдат достъпни ценово за всекиго“.
У нас без глутен ще бъдат любимите на мнозина царевични флейксове с мед и фъстъци - NESTLÉ® GOLD FLAKES, класическият флейкс с витамини и минерали - NESTLÉ® CORN FLAKES. Новата безглутенова зърнена закуска е обогатена с витамини от група В и фолиева киселина.Една порция от 30gсъдържа мин 20% на витамини от група В и 27% фолиева киселина от Хранителните Референтни Стойности –(ХРС).





Няма коментари:

Публикуване на коментар