Translate

петък, 21 ноември 2014 г.

Носители на титлата Jim Beam Генерал в 13-то издание на Турнира са Кирил Ефремов и Владо Вишански



Поредното 13-то издание на емблематичния Jim Beam Турнир по Генерал събра отново най-популярните лица в България. Вечерта традиционно обедини любителите на марката-с вкус на качествен бърбън в един истински празник на доброто настроение.
Тази година подборът на участниците в отборите бе дело на медиите, които дадоха своя глас за любимците на България, чрез анкета.
Кирил Ефремов и Владо Вишански спечелиха престижната титла Jim Beam Генерал след оспорвана битка, в която участваха 8 отбора.  
Mиналогодишните победители Криско и Велизар Соколов – Заки, както и Графа, Орлин Павлов, Калин Врачански, Михаела Филева, Рут Колева, Орлин Горанов, Мария Гроздева и още много други звезди от света на българската музика, кино, телевизия и мода бяха избрани от медиите да премерят сили в любимата игра на зарове „Генерал". Исторически отбор от 5 човека, прецедент в Турнира, бе отреден на победителката от Мисия Jim Beam Турнир по Генерал във VIP Brother – Кали. Тя избра с нея да играят Жени Калканджиева, Ива Екимова, Wosh MC и Мартин Мартинов. 
Към звездния подиум традиционно се присъедини и отборът на медиите, за да „напишат" заедно тазгодишната глава в историята на Турнира. Сред гостите бяха и Деси Бакърджиева, Индира Кaсимова и Venzy.
За да засилят нивото на положителни емоции сред всички участници и гости, между първи и втори кръг на Турнира на Jim Beam на сцената се качиха Venzy и Михаела Филева, които изпълниха зареждащите си хитове и сплотиха присъстващите с бурни танци и широки усмивки. За безупречното протичане на партито се погрижиха винаги усмихнатият Митко Павлов и ослепителната Яна Грудева.
Освен големите награди, по време на Турнира бяха връчени и обичайните специални
призове за постижения в различни сфери. Наградата за „Най-шумна агитка”, която с ентусиазъм подкрепяше своите любимци, отиде при масата на „VIP Brother”. Честта да бъде носител на наградата за „Най-висок резултат” получи Юлия Юревич. Михаела Филева е играчът, който успя да събере най-малко точки и отнесе със себе си приза „Най-добър отрицателен резултат“. За „Най-атрактивен играч” бе единодушно определена Жени Калканджиева. Най-късметлийската награда - „Наградата за талисман“ отиде при  Venzy. Наградата за „Цялостен принос“ бе връчена на Наско от група „Б.Т.Р.“ за специалното място, което заема в дългогодишната история на Jim Beam Турнира по Генерал.
13-годишната история на Jim Beam Турнира по Генерал включва над 300 играча в оспорваната надпревара, над 2500 гости, 16 победителя и 45 носители на специални награди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар