Translate

петък, 24 октомври 2014 г.

STRAND Department Store официално отваря врати в City Center Sofia



Първите клиенти, на първият STRAND Department Store, който ще се разпростира на над 750 кв.м. , ще бъдат посрещнати с много балони, широки усмивки и промоциални ваучери на 24 октомври т. г.
Дамската и детска мода ще са разположени в магазина на първия етаж и ще зарадват почитателите на модата с колекциите на световни брандове като Alcott, Broadway, Bossini, Mustang, LIST, Oasis, Shana, Silvian Heach и други. Детските стоки са на модните марки Bossini и Zippy. Повечето от тях стъпват за първи път в София и обещават да станат новия хит сред почитателите на стила и актуалните тенденции. Мъжката мода ще бъде разположена в магазина на партерa и ще предлага качествена актуална мода за силния пол. Тази есен в него ще бъдат представени колекциите на марките Alcott, Bossini, Broadway и Mustang, но от следващия сезон очаквайте мода и от други световни брандове.
STRAND Department Store се различава от типичните мултибранд магазини. В тази малко позната концепция на родния пазар е заложено всяка модна марка да е обособена като ”магазин в магазина”, разположена върху достатъчно пространство и представена не само с отделни линии, а с колекциите си за сезона. От ZBS-компанията собственик на STRAND споделиха, че се надявaт да зарадват модните почитатели в София с пълния формат на магазина през 2015. Компанията търси локация за магазин над 2,500 кв.м, които освен дамска, мъжка и детска мода, да има и отдели за козметика, обувки, аксесоари и спорт. В деня на
откриването STRAND Department Store е подготвил изненади за клиентите, които държат на перфектния си външен вид. Първите 100, които пазаруват в магазина ще бъдат изненадани с ваучери по 10 лв. Следващите 200, които закупят артикули за 50 лв., също ще получат ваучери по 10 лв. В социалната мрежи Facebook, на страницата на STRAND България, предстои да стартира модна игра, в която ако се включите ще можете да спечелите ваучер от 50 лв. В страницата на STRAND в социалната мрежа Pinterest също ви очакват изненади. Почитателите на ексклузивния микс от международни марки ще могат да се възползват от 50% отстъпка на ранната есенна колекция в магазина на STRAND.
----------

ZBS-притежава права за България за над 30 световни марки, повечето от които са ексклузивни. Сред тях са  ext, Claire’s, Flormar, French Connection, Oasis, Warehouse, M&Co, Bossini и други. От компанията споделиха, че предлаганите в STRAND марки са внимателно подбрани, за да предложат богат избор на качествени модни стоки и аксесoари за цялото семейство и всеки повод, които са различни от масовия пазар и същевременно на достъпни цени.
До края на годината компанията собственик на STRAND Department Store ще отвори 20 представителни магазина на световни марки в Ринг Мол, който ще отвори врати през ноември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар