Translate

понеделник, 20 октомври 2014 г.

Liftactiv Supreme-противостарееща грижа за кожата

Лаборатории Vichy представиха новото поколение Liftactiv Supreme.
 Чаровната актриса Гери Стоянова сподели впечатленията си от използването на иновативния крем, а д-р Радина Денкова, специалист по дерматология
разказа за процесите на стареене на кожата, даде ценни съвети за превенция и поддръжка на сияйна и млада кожа, независимо от възрастта.
„Пред нас стои едно основно предизвикателство - борбата със стареенето на кожата, както в течение на деня, така и в дългосрочен план. Първи Лаборатории Vichy доказват пряката връзка между хроно-биологията на кожата и признаците на стареенето й в различни етапи на деня-епидермисът изтънява, течностите в кожата намаляват и под ефекта на гравитацията се изместват надолу към челюстта, сияйността на тена се губи и той става сивкав и неравен. Новият Liftactiv Supreme подсилва устойчивостта на кожата срещу ежедневния „натиск“ на  измененията в кожата и спомага за преодоляване признаците на стареене в дългосрочен план“, каза Мария Методиева, Продуктов мениджър за Vichy
България.
Най-новият дневен крем против стареене на кожата от серията Liftactiv Supreme комбинира RHAMNOSE 5% и DAY-PROOF комплекс, които имат установено противостареещо действие с продължителен ефект за млада кожа моментално, до вечерта и с течение на времето.
Белите перлени частици и матиращи агенти моментално разпръскват светлината и заглаждат повърхността на кожата, като тенът е равен и сияен. Революционната технология DAY-PROOF комбинира АДЕНОЗИН и КОФЕИН, които имат дерморелаксиращо, дрениращо и енергизиращо действие през целия ден. За подобрена ефективност в дългосрочен план, Лаборатории Vichy съчетават в новия Liftactiv Supreme РАМНОЗА 5% с NEOHESPERIDINE – мощен антиоксидант, който възстановява блясъка на кожата и укрепва нейната защитна бариера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар