Translate

петък, 24 октомври 2014 г.

Galaxy Note 4 идва с последния ъпдейт на Андроид


Модерният и бляскав външен вид, характерен за цялата поредица Note, е запазен и за най-новата версия


От вчера феновете на Samsung имат възможността да се насладят на дългоочаквания и иновативен Samsung Galaxy Note 4. А по традиция, магазините на Мтел в страната ще са бъдат първите места, в които почитателите на корейската марка ще могат да намерят новите устройства.
Модерният и бляскав външен вид, характерен за цялата поредица Note, е запазен и за най-новата версия. Екранът е 5,7 инча, резолюцията е чувствително подобрена до впечатляващите 1440х2560 пиксела, а AMOLED технологията осигурява перфектни цветове и осветеност на изображението.
Galaxy Note 4 е с тегло 176 грама, а в долния му десен ъгъл потребителите ще намерят S Pen, който го отличава толкова много от останалите подобни телефони. Той идва с
последния ъпдейт на Андроид – 4.4.4. Kit Kat, 3GB RAM, вградена памет от 32 GB и microSD слот до 128 GB. Батерията е с впечатляващите 3220mAh, а процесорът – Octa Core – 1.9 GHz четириядрен + 1.3 GHz четириядрен.
Galaxy Note 4 предоставя избор на много лесни методи за водене на записки, интегрирани, чрез приложението S Note на Samsung,  позволяващо да се вършат по-бързо и удобно ежедневните задачи. В допълнение към писането и записването, иновативната функция Snap Note позволява  потребителите да снимат текст, написан на хартия или  учебна дъска, след което веднага да го обработят умело. Освен това те могат да разгърнат креативността си, като набързо нахвърлят мислите си с Voice Memo, а изключителният S Pen със своите 2048 точки за натиск им създава усещането, че пишат на хартия.
Някои от допълнителните функции, като скенер за пръстови отпечатъци в централния хардуерен бутон, подобряват още повече сигурността на устройството. Пулсомерът и фитнес тракерът, с който могат да се записват диети и режима на физически упражнения, ще задоволяват изискванията и на най-запалените фитнес фенове. С функцията за бързо зареждане се осигурява заредена батерия до 50% само за 30 минути, а режимът Ultra Power Saving предотвратява оставането без енергия в най-неподходящия момент.
Една от най-впечатляващите характеристики на Note 4 е 16-мегапикселовата камера, която има автофокус и оптична стабилизация на образа- подобряващи осезаемо качеството на снимките, компенсирайки трептенията на ръката. С новото устройство, потребителите могат да заснемат 4К видео. А любителите на “selfie” могат да включат в кадър вече много повече хора.
Galaxy Note 4 е на цена 859,90 лева в брой или 39,90 лева на месец с тарифен план Мтел Трансфер XL или Мтел Смарт XL, при сключване на договор за срок от две години.
Онези, които изберат Samsung Note 4 от Мтел, ще имат възможността да „облекат“ новия си смартфон в оригиналния „умен“ кейс. С него те ще имат пълен достъп до камерата и всички бутони, входове и изходи на телефона, ще могат да приемат и отказват обаждания и всичко това без да се налага да отварят капака. Кейсът ще се предлага в магазините на Мтел на цена от 69 лева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар