Translate

понеделник, 20 октомври 2014 г.

Програма „Топъл обяд“ благодарение на Кока-Кола ХБК България



Кока-Кола ХБК България предостави средства на Българския Червен кръст (БЧК) за осигуряване на топъл обяд за 78 деца в неравностойно положение от община Драгоман, Софийска област през учебната 2014/2015 година.
Кока-Кола ХБК България си сътрудничи с БЧК в рамките на Партньорската мрежа за благотворителност.
Светослав Атанасов, изпълнителен директор на ККХБК България и Христо Григоров, председател на БЧК, подписаха през месец август Генерално споразумение за партньорство. Целта на документа е обединяване и координиране на усилията на двете страни при разработване на програми и проекти за съвместни действия, насочени към извънредни ситуации, природни бедствия, подкрепа на хора в неравностойно положение и други.
Служители на Кока-Кола ХБК България се включиха с доброволен труд в старта на програмата и почерпиха малчуганите от училището със сокове „Капи“ и минерална вода „Банкя“.
Гости на събитието бяха зам.-председателят на БЧК и председател на областната организация на БЧК в София-област д-р В.Пеев, председателят на Общинския съвет Венцислав Димитров, както и зам.-кметовете на общината Емилия Милушева и Лидия Банкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар