Translate

понеделник, 13 октомври 2014 г.

Жените искат Bauknecht



Високотехнологичната марка Bauknecht стъпи на пазара с импровизиран ситком с любими български мъже


Юлиян Вергов, водещ на събитието  провокира актьорите - Захари Бахаров, Деян Донков и Владо Карамазов и те за първи път демонстрираха -нагледно как се отнасят към домакинските си задължения.
Захари Бахаров показа как се справя с прането вкъщи и призна, че си мечтае за перална машина, която има детектор за документи и монети, защото неговата половинка Диана често забравя да провери джобовете му за забравени документи пари и други ценности.
Като истинска "къщовница" се доказа Владо Карамазов. Неговите покупки бяха прилежно подредени в двукрилния Bauknecht хладилник за по-малко от 5 минути. Владо призна, че е изключително подреден мъж и дизайнът на уредите в дома му е от първостепенно значение. 
Деян Донков бе ангажиран да демонстрира кулинарните си умения. Той разкри, че заедно с Радина най-често избират за вечеря спагети, но в кухнята на Bauknecht  заложи на печено пиле.
Четиримата актьори признаха, че се справят с домакинските задължения, но силно оценяват помощта на високотехнологичните уреди, които им спестяват време и усилия.
Самото име Bauknecht е гаранция за безкомпромисно немско качество в света на високите технологии. Компанията разработва, произвежда и разпространява домакински уреди за всеки кът от дома - готварски печки, съдомиялни, перални машини и сушилни, хладилници и фризери. Основана през 1919 г. в  Германия, Bauknecht започва като малка електротехническа работилница и се разраства до водеща и предпочитана марка домакински уреди в цял свят.
Уредите на Bauknecht са с редица световни награди за дизайн, както и  с отличия за качество и енергоспестяване. Владо Карамазов призна, че би взел със себе си хладилник с марка Bauknecht , ако днес бе участник в "Сървайвър".  Уредът е с революционната технология ProFresh, която запазва продуктите свежи до 4 пъти по-дълго и има антибактериален филтър,  пречистващ 99.99999% от познатите ни бактерии. На събитието бяха представени още: перална машина, която предпазва дрехите от захабяване до 4 пъти по-дълго; фурна за вграждане с 3 различни нива, в която могат да се приготвят 3 различни ястия едновременно, без да се смесват миризмите или вкусовете; съдомиялна машина, която е с патентована технология PowerClean и няма нужда от предварително измиване на силно замърсените съдове.
Представените уреди са само малка част от богатото портфолио на немския бранд, който стъпва на българския пазар тази есен.
"За мен е истинско удоволствие и привилегия да представя уредите с марката Bauknecht на българския пазар. Иновации, страхотен дизайн и немски стандарт за качество – това можем да гарантираме на нашите клиенти," - сподели изпълнителният директор на Bauknecht за България г-н Васил Илиев.




Няма коментари:

Публикуване на коментар