Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

LG първи предлагат 4К OLED телевизор



LG пуска на пазара бъдещето на телевизията - най-добрите технологии и спираща дъха картина


От LG Electronics обявиха, че стартират продажбите на първия в света OLED телевизор с 4К резолюция (3840x2160 пиксела), който се предлага в размери 77 и 66 инча (модели 77EG9700 и 65EC9700). Тези модели са снабдени с най-добрата дисплей технология на пазара – извит панел от органични светлодиоди и UltraHD качество.

LG 4K OLED притежава модернистичен панел, разработен от LGDisplay с четири цветен пиксел и WRGB технология. 33-те милиона субпиксела, изобразяващи най-реалистични цветове и безкраен контраст,предават на зрителите усещане, че наблюдават нещо, случващо се на живо пред очите им. С по-богатите си, по-ярки и естествени цветове, самостоятелно светещите пиксели гарантират дълбоки нюанси на черното, а бързата реакция помага на телевизора да предава безпогрешно движения без трептене или размазване на образа.

Снабден с листообразна стойка, тънкият и извит екран на LG 4K OLED телевизора е едновременно стилен и кинематографичен. За по-голямо удобство, LG 65EC9700 и 77EG9700 могат да бъдат монтирани и на стената. Многоканалната ULTRA SURROUNDзвукова система на LG предоставя аудио преживяване, което не отстъпва на висококачествената картина. Създадена в сътрудничество със световно известните аудио експерти от Harman Kardon, ULTRA SURROUNDсистематана LG създава богата и детайлна среда, която подсилва зрителското усещане, потапяйки ни в картините от екрана.

„LG 4K OLED телевизорът е върха на технологичните постижения и нова парадигма, която ще промени изцяло следващото поколение телевизори. Това е революционна стъпка в технологиите за дисплей, а OLED ще изиграе огромна роля в промяната на индустрията.Уверено казвам, че 4K OLED е следващата голяма иновация “, каза Хюн-хой Ха, президент и главен изпълнителен директор на LG Home Entertainment company. “


LG 4K OLED печели награда Best of Innovationsот тазгодишното изложение CES (Consumer Electronics Show).
„OLED телевизорите се очаква да изпреварят LCD по продажби в следващите няколко години. Никоя компания не е по-добре подготвена за това от LG“, добави господин Ха. „Предимствата на OLED са очевидни. Няма влошаване на качеството на картината или проблеми с размазване,изкривяване или размиване на цветове. LG 4K OLED телевизорът осигурява превъзходно качество за потребителите по отношение на възпроизвеждане на цветовете, контраст, детайлност на картината и ъгъл на видимост“.
В Корея LG започва да приема поръчки за своите 65 и 77 инчови LG 4K OLEDоще тази седмица, като скоро този тип телевизори ще бъдат налични и на пазарите в Северна Америка и Европа.


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар