Translate

сряда, 10 септември 2014 г.

ESET представи Beta версия на новото поколение на решенията си за защита



ESET NOD32 Antivirus 8и ESET Smart Security8идват с подобрени функционалности и добавени нови елементи за защита на потребителите си 

Лидерът в проактивната информационна сигурност ESET публикува официална Beta версия на новото си поколение решения за защита ESET NOD32® Antivirus8и ESET Smart Security®8.
Сред новостите в тях е добавената защита от ботмрежи, която предпазва потребителите от „зомбирането“ на компютрите им и превръщането им в част от мрежи за осъществяване на атаки като Windigo. Вградената в ESET Smart Security® 8 система за защита от ботмрежи, идва в комбинация с подобрена защита от използване на експлойти – пробойни в приложения, които потребителите използват всеки ден като браузъри, четци на PDF документи и т.н. Сега Exploit Blocker защитава и от пробойни в сигурността на Java.
Потребителите на ESET могат да се наслаждават и на функционалностите, налични в досегашните версии на продуктите за защита от вируси и зловредни кодове като защита от фишинг, система за защита от кражба и пълна синхронизация на устройствата с my.eset.com (само на английски език).
Новите решения за сигурност идват с баланс от ниво на защита и лесна употреба, намалявайки максимално забавянето на защитените системи, без да правят компромис с откриването и изчистването на потенциални заплахи.
Преди официалния си пазарен дебют ESET NOD32® Antivirus8и ESET Smart Security®8щебъдаттествани. Благодарение на програмата ESET Beta, потребителитемогат да достъпват и тестват предшествениците на финалните продукти с всички техни функционалности и подобрения. За да се присъедините към Beta програмата, посетете http://www.eset.com/bg/beta/.За да свалите бета версиите на продуктите, посетете http://www.eset.com/bg/beta/edition2015/.

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар