Translate

четвъртък, 24 юли 2014 г.

LG с игри за калъфа QUICKCIRCLETM



LG Electronics (LG) обяви на 23. т.м. първата в света безплатна пъзел игра, ексклузивно разработена за калъфа QuickCircleTM с прозорец за LG G3. Така потребителите вече могат и да се забавляват, дори и когато са в движение.
Те могат не само да проверяват часа, да осъществяват обаждания, да правят снимки, но и да играят Puppy Pop-разработена от LG специално заG3 с калъфQuickCircleTM
да се играе през прозореца на калъфа. Играчите трупат точки като рисуват линии между три или повече идентични кученца, премахвайки колкото се може повече от тях от игралното поле, преди времето да е изтекло като могат също да споделят резултатите си в своята любима социална мрежа.
Puppy Pop е още един уникален начин да се преживее удобството, което калъфа
QuickCircleTM носи и показва ангажираността на LG да разработва съдържание, което допълва и подобрява функционалността на продуктите.Играта е пример за разнообразието и гъвкавостта на пакета за софтуерна разработка (SDK) наLG QCircle, който е наличен на developer.lge.comи дава възможност на разработчиците да създават нови приложения и функции за калъфаQuickCircleTM.
Puppy Popще може да бъде изтеглена безплатно от Google Play Store (play.google.com) и LG SmartWorld (www.lgworld.com)след 23-ти юли.


Няма коментари:

Публикуване на коментар