Translate

сряда, 23 юли 2014 г.

Гамата Ink Benefit на Brother - икономичен печат по японски



Brother преобръща представите за възможностите на мастиленоструйните печатащи устройства с новата си гама от мултифункционални устройства InkBenefit, които предлагат няколко пъти по-ниска цена за отпечатване на страница. Пазарните проучвания, проведени на едни от
най-големите пазари в Европа, категорично сочат, че делът на мастиленоструйните принтери, които обещават чувствително по-ниска себестойност на страница, нараства доста бързо.
Японската компания е разработила фамилия от 3 модела с еднакви основни характеристики, но с различни екстри, за нуждите на отделните категории потребители, в приятен черен дизайн. И трите модела (Brother J100, J105 и J200) имат интуитивен и лесен интерфейс за конфигуриране на устройствата и са насочени към домашните офиси и малките работни групи.
Акцентът при гамата InkBenefit е върху евтиния печат – новите глави осигуряват до 2400 черно-бели и 1300 цветни страници. При цена от 16 лв. за черна и 15.50 лв. за цветна глава (с ДДС), това дава страхотната себестойност от под 1 ст. за черно-бяла страница и под 5 ст. за цветна. Всичките четири основни мастила се сменят самостоятелно, което допълнително оптимизира разходите.
Така Brother вече предлага един напълно реалистичен план за използване на устройствата единствено с оригинални консумативи, при което не се нарушават условията на гаранцията и се осигурява техния максимално дълъг живот, както и 100% гарантирано качество на отпечатаните страници.
BrotherJ100, J105 и J200 предлагат скорост на печат до 11 изображения в мин. черно-бяло и 6
изображения в мин. цветно, което отговаря на 27 стр./мин. черно-бяло и 10стр./мин. цветно при по-познатия досегашен стандарт по ISO. Резолюцията от 6000х1200 точки на инч е впечатляваща и дава възможност да се печатат снимки с перфектно качество. И трите устройства стандартно предлагат автоматичен двустранен печат. Сканирането се извършва при прецизната оптична резолюция от 2400х1200 точки на инч.
Моделите J105 и J200 предлагат много удобна възможност за безжична връзка (при печат и сканиране). Тези две устройства поддържат също печат през услугите GoogleCloudPrint и AppleAirPrint – на практика от всяко съвместимо устройство в Интернет. Собственото приложение на BrotheriPrint&Scan дава възможност за печат от Android или Apple таблети, смартфони и компютри в безжичната мрежа, както и за споделяне на сканирани документи онлайн.
Топмоделът J200 се отличава от останалите по наличието на Fax и автоматично листоподаващо устройство (ADF) с капацитет 20 листа.
Не на последно място – J100, J105 и J200 са изпълнени с традиционното качество на Brotherи за момента предлагат по-добри параметри от преките си конкуренти по почти всички показатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар