Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

За втора поредна година Tefal стартира кампанията в полза на потребителите „Тествай за 60 дни“



Иновативните продукти са разработени от Tefal в отговор на нарасналите изисквания на съвременния потребител и в стремежа да превърне рутинното гладене в приятно занимание

 Целта на кампанията е да даде възможност на модерния и работещ човек да се увери в качествата на високия клас ютии Tefal, като тества първата в света мощна безкабелна ютия Tefal Free Move и първата – с патентован алти варовиков колектор Tefal Ultimate Anti-Calc,както и
всички парогенератори на марката за период от 60 дни.
Tefal FreeMove е революционен продукт, създаден изцяло за да улесни процеса на гладенеи да го превърне в истинско удоволствие,благодарение на свободата от кабела, без да прави компромиси с качеството. С мощност от 2400W и иновативната технология, която автоматично избира перфектната комбинация от температура и пара в зависимост от материята, безкабелната ютия се справя и с най-трудните за гладене дрехи.
Парогенераторите Tefal предлагат повече пара, което гарантира по-бързо и по-лесно гладене. Това се постига благодарение на по-големия воден резервоар, тип бойлер, който събира повече вода от този на обикновените ютии, катогенерира много по-високо налягане ипаров удар. За да улесниоще повечепотребителя, Tefal предлага два вида парогенератори – с вграден и подвижен контейнер, който позволява допълване на вода, без да се прекъсва процеса на работа.
Освен тези два вида революционни продукти, промоцията включва и Tefal UltimateAnti-Calc – изключително мощна ютия, с ултра ефективен антиваровиков колектор. Лесен за почистване, той предпазва ютията от натрупването на котлен камък,като по-този начин гарантира дълготрайно гладене с пара, година след година.
Всеки, закупил продукт от промоцията на Tefal до 30 юни 2014 г., ще може да върне уреда, в оригинална опаковка с касова бележка в магазина, от който е закупен, в период до два месеца от датата на покупката, ако не е доволен от представянето му.
Всеки от продуктите от кампанията „Тествай за 60 дни“ може да бъде закупен в магазините на Техномаркет, Технополис и Зора на територията на цялата страна. 60-дневният тест период е валиден при закупуване на ютии Tefal Free Move FV99xx, Tefal Ultimate Anti-Calc FV96xx и всички парогенератори Tefal в периода 01.05.2014 г. – 30.06.2014 г., и влиза в сила от датата на закупуване на уреда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар