Translate

понеделник, 30 юни 2014 г.

26-годишна художничка стана "Мис София"-Тодор Славков журира с дъщеря си

Брюнетката Сандра Блажева, чиито картини в момента са изложени в дома на Борис Христов, грабна приза за най-красивата софиянка в оспорвана конкуренция. Младата дама е докторант в Художествената академия, но се увлича по моделството, както и да
танцува. Девойката бе фаворитката и на Тодор Славков, който журираше в компанията на дъщеря си Катя. Малката сладурана, която тази година завърши първи клас, държеше и тя да даде своя глас и затова попълни анкетна карта като жури. Столичният бохем беше обграден от красиви дами, като "Мис Вселена България 2013" Венета Кръстева, тв водещата на БНТ1 Ева Кикерезова и модела Петя Велкова, които също бяха част от журито.
Малък Тошко обаче запази поведение на грижовен баща и пропусна флиртовете, а веднага след като конкурсът приключи, си тръгна. 20-годишната Теодора Чернаева стана Първа подгласничка на лятното издание на "Мис София", което се проведе в столичния бар Calipso. Девойката за малко не грабна короната, но пък обра повечето специални награди. Теди, която танцува класически балет, а също така пее поп и джаз, бе наградена и с едноседмична екскурзия в Доминиканската република. Втора и трета подгласнички са Любяна Митева на 23 г. и Адриана Атанасова (20 г.). Човека глас Краси Аврамов и младата поп певица Ева поздравиха гостите с песни от репертоара си, а водещ на събитието беше шоуменът Теди Георгиев.


Няма коментари:

Публикуване на коментар