Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

Коронясани хубавици откриха летния сезон със 151 розета и суши в Мусони

Тази година, верни на традицията винаги да изненадват клиентите с нови предизвикателства, в Мусони отваря първият у нас „151 розе-та и суши бар”.
Невиждано изобилие от над 150 опияняващи розета и над 50 вида суши впечатлиха носителки на корони за красота и ВИП гости от София, Варна и Бургас през уикенда, които бяха специални гости на новия луксозен ресторант Мусони-разположен на метри от плажа Какао в Слънчев бряг.
Завърналата се от Монако Мисис България Ана Иванова избра бутилка розе с нейното име - "Ана", а другата коронясана хубавица Йордана Димитрова предпочете най-скъпото предложение от Розе бара, който привлича и чуждестранните гости на курорта, ценители на качествените вина и на кулинарните изкушения.
Морски деликатеси, вкусотийки от българската и европейска кухня, на място направен занаятчийски италиански сладолед и много авторски десерти очароваха присъстващите.
Ресторант Мусони се наложи като място, в което вкусната морска храна, класните вина и
перфектният сервиз се допълват от пианото в ъгъла. Ресторант, който отвори врати миналото лято и вече има своите постоянни клиенти и почитатели. Като част от IPSpecial Group на известния ресторантьор Иво Проданов, Мусони Fish&Wine е поредната перла в короната след Хемингуей и Мемори в Пловдив. 
В традиционния за заведенията на IPSpecial Group винен магазин, от който можете да закупите харесаното вино на магазински цени за вкъщи, има по рафтовете си над 230 предложения.




Няма коментари:

Публикуване на коментар