Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

Над 15 вида безплатни прегледи, консултации и изследвания по време на Изложение “Мисия Здраве” от 6 до 8 юни пред Паметника на Съветската армия



Част от тях ще бъдат проведени на място, по време на изложението, а за по-специфичните прегледи и изследвания, желаещите ще получат безплатни талони, от които ще могат да се възползват в медицинските заведения.
Безплатни кардиологични прегледи на място ще бъдат осигурени от две от най-авторитетните кардиологични болници в България – Национална кардиологична болница и Болница „Света Екатерина”. Техни специалисти ще преглеждат пациенти и в трите дни на изложението по предварително установен график. Тази година фокусът на скрининговата кампания е върху младите хора, които все по-често и на все по-млада възраст се оказва, че страдат от болести на сърцето.
Безплатни очни прегледи са осигурени от Националната пациентска организация, която е партньор на изложението, съвместно със Специализирана очна клиника „Вижън”. Желаещите ще могат да получат и ваучери за безплатни очни прегледи от Медицински център „Пентаграм”, специализиран в предоставянето на медицински грижи в областта на офталмологията, акушер-гинекологията и кардиологията.
Жест към посетителите на изложението са предвидили и от Медицински комплекс „Д-р Щерев”, които ще осигурят за две дами, избрани с жребий по време на изложението, ваучер за безплатно раждане и за безплатно проследяване на бременността. От болницата ще предоставят и 100 ваучери със 70% намаление за Пакет „Скрининг-стандарт” + изследване за HPV – цена 29.50  лв. вместо 99.00 лв. Пакетът включва гинекологичен преглед, цитонамазка и изследване за HPV (изследване за Човешки папилома вирус). Медицински комплекс „Д-р Щерев”, в партньорство с лаборатории CibaLab са в основата и на друго атрактивно предложение: Получаване на 100 ваучери с 66% намаление за ехография на щитовидна жлеза + изследване на хормони на щитовидната жлеза FT4 и TSH (цена 19.50 лв. вместо 57.90 лв.).
Безплатни консултации със специалист-ендокринолог ще бъдат осигурени и от Хроно ООД и от Вьорваг Фарма. Поне на три места на изложението посетилите ще могат да се изследват безплатно и за кръвна захар
Всички, които искат да се погрижат за кожата си, особено в началото на лятото, също са добре дошли на Изложение „Мисия Здраве”. Две от световните марки N 1 в областта на грижата за кожата – Avene и Биодерма, ще посрещнат всички с компетентни съвети и осигуряване на специализирани консултации, както и с много промоции на слънчезащитни продукти.
Входът за Изложение „Мисия Здраве” е свободен за всички желаещи, а работното време в петък и събота е от 10:00 до 20:00, а в неделя от 10:00 до 17:00 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар