Translate

сряда, 7 май 2014 г.

Tefal Multicooker 8 в 1

Компактен мултифункционален уред за готвене - незаменим подарък за всяка кухня, спестяващ време, усилия и винаги с перфектен резултат


Tefal Multicooker 8 в 1 е уникален уред, който комбинира иновативна технология с възможност за лесно и приятно приготвяне на любимите традиционни рецепти от нашето детство. Със своите 8 програми Tefal Multicooker 8 в 1 позволява приготвянето на богата гама здравословни ястия със завладяваш аромат и неповторим вкус-от ризото, задушени зеленчуци и овесена каша до месни ястия, супи и дори десерти.. Той се справя еднакво добре, както с традиционни български ястия, които помним от нашите баби, така и с изискани гурме специалитети по примера на световноизвестните Chef готвачи.
Освен, че предлага разнообразни възможности за приготвяне на богата гама от вкусни и здравословни рецепти, Tefal Multicooker 8 в 1 впечатлява и със своята елегантност и компактна форма. Вече няма нужда от използването на множество уреди, всеки от които консумира електроенергия, има нужда от почистване и забавя процеса на готвене.
Уредът автоматично изчислява оптималното време за приготвяне на рецептата и сам се изключва, за да запази най-добрия вкус и аромат на продуктите. Благодарение на отложения старт и функцията за запазване на храната топла след края на готвене,ястието става готово
точно, когато го искате и остава топло докато всички са готови да му се насладят.
Електронният контролен панел прави употребата на уреда не само лесна, но и много приятна, а съдът с незалепващо покритие и вместимост 5 л позволява изключително лесно почистване, дори и в миялна машина.
Tefal Muticooker 8 в 1 се предлага с гама специално създадени аксесоари, които да задоволят и най-капризната  домакиня: кошница за готвене на пара, лъжица за ориз и мерителна чаша.
Уредът е на достъпна цена.


 




Няма коментари:

Публикуване на коментар