Translate

понеделник, 12 май 2014 г.

Елен Колева, откри летния светски живот, с нова променена визия при Mascota



Актрисата, която преди броени дни навърши 30 години, уважи премиерата на новото парче Infected на диджей Mascota и неговия колега D-Trax.
Тя, още с появата си на събитието в Bedroom premium club, предизвика коментари. Светските хроникьори отбелязаха, че звездата не само е отслабнала, но и се е разхубавила.
“Неузнаваема е ! Явно завръщането на театралната сцена й влияе добре и дори не изглежда преуморена, имайки предвид колко изтощителна е професията й”, шушукаха гостите помежду си на блестящото парти.
С перфектна форма и шикозен тоалет се появи и моделът Гери Дончева. Красавицата, която от скоро се изявява като певица, пристигна с танцьора от последния си клип “Как го правиш”-Марио Михайлов.
Новият сингъл на Mascota и D-Trax бе уважен още от Есил Дюран и съпругът й Борис, Рут
Колева, Йоана Драгнева, Деси Тенекеджиева, рапърите Устата и Колумбиеца. Мис България Славена Вътова и мистър България Мартин Иванов, бившата брадърка Лили, казанлъшкият плейбой Борислав Атанасов от Къртицата 2.
По време на промоцията гостите опитаха от луксозната марка шампанско - Champagne Gardet- официален спонсор на събитието, осъществено и със съдействието на Könige Records.

Няма коментари:

Публикуване на коментар