Translate

понеделник, 19 май 2014 г.

В новите джинси на M&S- фигурата е съвършенна


Новите джинси на M&S Sculpt & Lift предлагат дизайн-ласкаещ фигурата и същевременно запазващ естествените й форма. Иновативните задни шевове имат повдигащ ефект и създават
перфектно изваян силует и оформен ханш. Задните джобове са поставени на точното място така, че да създадат илюзия за хармонична и шикозна форма. 
С напредването на новите технологии и дизайна, джинсите вече са нещо много повече от колекции с различни модели. Те са технологичен продукт, а Marks & Spencer предлага симбиоза между модерна визия и истинска иновация в производството. Извитите шевове, устойчивата и разтягаща се материя съхранява своето високо качество след всяко изпиране.
--------------

Джинсите на M&S са налични в размери от 8 до 22, като моделите от колекцията Scult & Lift се предлагат на цени от 119лв. в стил стрейт, чарлстон и скини.
Джинсите са изминали дълъг път от създаването си през 1853 година до 21 век, когато стават най-популярното облекло. Първоначалното предназначение на денима било да се използва за направата на палатки. След това джинсите стават предпочитаното работно облекло, но истинска популярност добиват през 50-те години на 20-ти век, когато младежите ги избират заради тяхната практичност и удобство.







Няма коментари:

Публикуване на коментар