четвъртък, 3 април 2014 г.

Първа САГБАЛ „Св. София“ - София стартира програма за лечение и диагностика на двойки с репродуктивни проблемиПрограма „40+“ е насочена основно към пациентки над 40 години,но от нея ще могат да се възползват и по-млади жени с преждевременно намален яйчников резерв 

Съвместната инициатива на Първа САГБАЛ „Св. София“ и Варненски медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ ще се осъществи като реверанс към тази група пациентки, които нямат възможност да се възползват от националната програма на Център “Фонд за асистирана репродукция“, поради приетите критерии.
Целта е да се предложат преференциални и достъпни цени на ин витро процедури за тях.
За включилите се в програмата, ще бъде изготвен индивидуален план за лечение от водещи специалисти по репродуктивна медицина от двете лечебни заведения с главен консултант доц. д-р Емил Ковачев дм. от МУ-Варна, лекари от „Св. София“ и ембриолозите на лечебното заведение.
Кампанията ще започне с безплатни консултации и прегледи в ПСАГБАЛ „Св. София“- в периода 15 май – 25 юни 2014 г. , но само след предварително записан час на тел.: 024470263 или на GSM: 0878205253.
Няма коментари:

Публикуване на коментар