Translate

петък, 7 март 2014 г.

Безжичните, устойчиви на водни пръски слушалки от Sony - създадени за спорт


Новият модел безжични, устойчиви на водни пръски, слушалки MDR-AS700BT на Sony
дава възможност да се слуша музика дори, когато се тренира. Стилните слушалки съчетават твърда и гъвкава конструкция с отлично качество на звука благодарение на внушителните 30-милиметрови динамични драйвери. Удобният дизайн с плътно закрепване на тила ги държи здраво на място, дори при най-активни тренировки.
Вградената NFC и Bluetooth свързаност пък дава свободата човек да се наслаждава и да управлява с лекота музиката от своя смартфон или музикален плейър без ограничаващи движенията кабели. Просто е необходимо само да се докосне смартфона с вградена функция NFC до слушалките, за да се установи
моментална безжична връзка и да се слуша любимата  музика веднага. С вградения си микрофон, моделът слушалки MDR-AS700BT позволява и  да се  отговаря на телефонни повиквания и да се превключва с лекота от телефонни разговори обратно към предпочитаната музика. Тези слушалки държат човек  бодър и енергичен с непрекъснато възпроизвеждане на музика до девет часа.
Моделът безжични, устойчиви на пръски, слушалки MDR-AS700BT от Sony ще се предлага в цяла Европа от края на март 2014г. в два ярки цвята - син и оранжев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар