Translate

сряда, 12 март 2014 г.

Безплатни изследвания за глаукома в 6 града


В рамките на тазгодишната Световната седмица на глаукомата-(9-15 март), Пациентска организация „Глаукома” организира безплатни прегледи за заболяването, с цел да се даде възможност на повече хора да си направят профилактичен преглед и при евентуален проблем да се премине своевременно към лечение. Тази година безплатните прегледи ще се извършват в София, Пловдив, Стара Загора, Русе, Варна и Пещера.
Информация за тях ще бъде предоставяна на гореща линия 0700 10 515-всеки делничен ден от 11:00 до 17:30 часа, на цената на един градски разговор. 
------------


Пациентска организация „Глаукома” e учредена през 2010 г. от пациенти със заболяването глаукома, обединени от идеята да защитават правата на пациентите с това заболяване, да работят в посока подобряване условията за лечение и повишаване качеството на живот на страдащите от глаукома.
Целогодишно Пациентска организация „Глаукома” организира и участва в различни инициативи за пациентите: лекции, обучителни семинари, безплатни прегледи. На информационния сайт на организацията www.glaucoma.bg е публикувана подробна информация за заболяването, рисковите фактори, превенцията, профилактиката и контрола на заболяването, както и за всички реализирани и предстоящи инициативи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар