Translate

сряда, 26 февруари 2014 г.

FoodPanda вече и у нас



Най-голямата платформа за онлайн поръчки на храна в света с инвазия на Балканите, първо стъпва в България

FoodPanda - най-голямата платформа за онлайн поръчки на храна вече е на българския пазар. Rocket Internet, компанията „инкубатор” на подобни иновативни бизнеси, предприе инвазия за нови пазари на Балканите от началото на 2014 г, и вече налага платформата FoodPanda в 35 държави на 5 континента, като до края на март предстои пускането на платформата в още 5 нови страни. Първата от  тях, в която Rocket Internet избраха да позиционират платформата си FoodPanda, е именно България. 
За развитието на новите си пазари Rocket Internet ще реализират 20 милиона долара инвестиция, в които влизат разходите и по разработването на платформата у нас.
FoodPanda ще развие една слаборазработена ниша в България, а именно поръчките на храна по интернет. До момента повечето ресторанти у нас разчитаха единствено на собствената  си „поръчка по телефона”. FoodPanda ще обедини всички ресторанти с доставка, като ще даде на интернет потребителите огромен избор според локализацията на ресторантите, според работното им време и според цените им.
Активните хора, с достъп до интернет и скъпо свободно време ще могат да получат най-доброто обслужване и то по техен вкус.
Платформата FoodPanda вече заработи успешно у нас на foodpanda.bg и печели почитатели с бързи темпове. Съвсем скоро ще бъде пусната и мобилната версия на платформата, която напълно ще улесни потребителите и ще създаде най-бързия и изгоден за тях гид за поръчка на храна онлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар