Translate

сряда, 5 февруари 2014 г.

Dm в България постига най-високите си показатели за изминалите 5 години



Томас Кьок, управител на компанията Dm България* и ръководителите на ресори в
българското подразделение Евелина Великова, развитие на персонал и продажби, Андрей Петров, експанзия и логистика, и др., по повод петата годишнина от навлизането на компанията у нас представиха резултатите за изминалата финансова година.
През 2013 г. общата инвестиция на Dm в България в магазинна мрежа, централен офис, информационни технологии и разпределителен център възлиза на общо 3 млн. евро.
Компанията у нас постига най-високите си показатели за изминалите 5 години с ръст от 20,67% в оборота си спрямо предходната финансова година.
 ---------
*Dm принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Първият си филиал отваря през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия, през 1976 г. в град Линц. Днес Dm е представен в 12 страни в Европа.
Dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си филиал в град Видин. Към момента филиалната мрежа се състои вече от 43 филиала в 20 града в страната, а служителите са над 340.
Богатият асортимент включва от над 12 000 артикула за красотата, дома, личната хигиена, бебето и детето и здравословното хранене. Той е представен както от международни марки, така и от локални, български, марки.
 




Няма коментари:

Публикуване на коментар