вторник, 10 декември 2013 г.

Безплатни прегледи на двойки с репродуктивни проблеми ще се извършват в Първа АГ болница „Света София”Преглеждат безплатно за репродуктивни проблеми до 20 декември, като за тях не е необходим талон – направление от личния лекар.
Единственото условие е пациентите да си запазят час на телефон (02) 4 47 02 63.
По време на консултациите- всеки делничен ден от 8 до 14,30 часа,  ще се правят безплатно и спермограми, чрез които се изследват репродуктивните възможности на мъжа.
Кампанията е част от превърналите се в традиция ежегодни безплатни прегледи и консултации при различни специалисти на лечебното заведение. Тя е насочена едновременно и към двата пола, тъй като в България има около 170 000 двойки с репродуктивни проблеми.
Инвитро центърът в болницата разполага с изцяло нова модерна апаратура от т.нар. клас II и включва последни поколения микроманипулатор за ICSI, инкубатор, ламинарен бокс и замразител за ембриони. Помещенията са с антибактериално покритие на стените и подовете, стаите са оборудвани с медицински легла, предлагащи максимален комфорт на пациентките, преминали през различните инвитро манипулации.


Няма коментари:

Публикуване на коментар