четвъртък, 7 ноември 2013 г.

Тити Папазов и звезда на НБА тренират с Наско от X Factor


Любими песни на участниците ще звучат в шестия лайф тази вечер


Тити Папазов и бившата звезда на НБА Джумейн Джоунс ще видим тази вечер в епизода на X Factor. Причината е баскетболният и рап талант в шоуто – Наско, който е настоящ състезател на варненския „Черно море” и един от обещаващите млади състезатели в клуба.
„Най-добрия баскетболен треньор на България” – така Наско определи Тити, който на свой ред сподели, че 16-годишният финалист определено има качества и като баскетболист, и като музикален изпълнител. В това треньорът на „Левски” категорично се убеди, след като  проведе лична тренировка с Наско и отбора на „сините”. Към тях се присъедини и една от звездите на НБА и настоящо крило в
„Левски” – 203-сантиметровият Джумейн Джоунс. Американецът е бивш състезател от професионалната NBA лига, което е и мечтата на Наско – някой ден да играе за любимия си отбор Чикаго Булс.
Любимо парче ще изпее Наско и на концерта на X Factor в четвъртък, когато талантите ще изпеят любими песни по свой избор. Thrift Shop на Macklemore & Ryan Lewis ще чуем от най-добрия рапър в шоуто. Теодора ще се развихри в латино стила с Глория Естефан и нейния балет от школата на Мигел, където тя преподава. Иван отново ще бъде оригинален с Get Lucky, a Мартин – вдъхновен от срещата с Том Джоунс, ще изпълни негово парче.
Бони Тайлър, Пусикет Долс, Васил Найденов, Филип Киркоров, Ники Минаж и Дженифър Хъдсън ще бъдат другите изпълнения този четвъртък 07.11.2013 г. от 21.00 часа по Нова ТВ.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар