Translate

сряда, 9 октомври 2013 г.

TEFAL с акция в полза на потребителите



Потребителите могат да тестват в рамките на  месец първата по рода си безкабелна ютия Tefal FreeМove и всички парогенератори на марката 


Ексклузивната промоция „Купувай без риск“ е валидна до 30 ноември т. г. и важи за цялата страна.
Първата в света безкабелна ютия Tefal FreeMove и всички парогенератори на марката Tefal ще могат да бъдат закупени и тествани за период от един месец, а ако клиента не е доволен, след връщане на уреда, ще  получи обратно стойността му.
Според проучване публикувано от Дейли Мейл, все по-голяма част от съвременните жени смятат, че мъжете не могат да се справят добре с голяма част ежедневните ангажименти, сред които е и гладенето.
52% от анкетираните дами са категорични, че мъжете не могат да купуват дрехи за партньора си; 41% посочват, че те не помнят годишнините им; 33% смятат, че не умеят да танцуват; 31% заявяват, че мъжете не могат да гладят; а 30% ги обвиняват, че не умеят да се справят с домакинската работа.
С новите си продукти Tefal опровергава тези твърдения и дава мощно оръжие в ръцете на мъжете, с което да докажат, че гладенето може да бъде бързо, лесно и приятно занимание и за самите тях.
Tefal FreeMove, мощната безкабелна ютия не прави компромиси с качеството на гладене и постига безупречни резултати. Тя е ютията, която не само улеснява процеса на гладене, но и превръща задължението в приятно удоволствие. А паровите генератори на иновативната марка предлагат два пъти повече пара и два пъти по-бързо гладене.
Основната разлика между парогенераторите и обикновените ютии е в количеството вода, което се събира във водния контейнер. Докато обикновената ютия разполага само с вграден контейнер, парогенераторите на Tefal имат отделен компонент, в който можете да сложите много повече вода, като по този начин имате много по-голямо количество пара. Потребителите могат да избират между парови генератори с подвижен воден резервоар и такива с вграден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар