Translate

събота, 26 октомври 2013 г.

В Дом на Киното ще се проведе кино премиерата на най-новия български сноуборд филм Rise Up



Това е третият сноуборд филм на Never Know Productions, предшестван от предишните два (Cozmos и It's All Good), пожънали огромен успех в България и чужбина.
Филмът е заснет през зимния сезон 2012/2013 в най-големите български планини и курорти,а в него ще може да видите най-добрите и талантливи български карачи, започвайки от националния ни отбор (Георги Пелтеков, Лозьо Димитров, Марио Беньо, Димитър Чокоев и др.), стигайки до изключително бързо прогресиращите и амбицирани деца - Симеон Митрев (14г), Петър Гьошарков (16г.), Борислав Стоянов (11г.), Камен Петров (12г.) и др. Ще видите също интересни кадри и интервю с официалния атлет на Red Bull, Марко Грилч, по време на проведения уъркшоп в България с 10 избрани лично от него български карачи.
Очаквайте да видите както невероятни за българската сноуборд сцена трикове, така и уникални и нови места за каране и картини от родните ни планини.
Билети за филма, чиято премиера е на 06.11.2013г от 20:00 ч., могат да се закупят в мрежата на TICKETSTREAM, както и на място в деня на премиерата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар