събота, 26 октомври 2013 г.

PHILIPS И СИТИ КЛИНИК осигуряват 20 безплатни мамографски прегледа


Philips и Сити Клиник насочват вниманието към борбата с рака на гърдата, обединявайки усилията си за повишаване информираността по проблемаБезплатни мамографски прегледи за 20 жени над 40-годишна възраст ще бъдат осигурени на 25‑ти и 26-ти октомври тази година в Сити Клиник в София.

 Прегледите са част от глобалната програма на Philips за подобряване живота на хората по целия свят, а също така и от инициативата на Сити Клиник за повишаване на здравната култура на българските граждани. Те включват образно мамографско изследване за диагностика на патология на млечна жлеза с последно поколение дигитално мамографско оборудване за скрининг и диагностика на Philips, осигуряващо отлично качество на изображението при ниско ниво на облъчване и минимизиране на времето на изследване
Желаещите да получат мамографско изследване в Сити Клиник трябва предварително да си запишат час на телефон 0700 13 127.
„Чрез подкрепата, която оказваме за повишаване информираността по темата за рака на гърдата, искаме да подчертаем важността на ранното диагностициране. Силно вярваме, че проучванията и иновациите могат да променят света, особено когато става дума за ранна диагностика, лечение и превенция”, каза Радмила Филева, Изпълнителен директор на Philips България и Директор Бизнес Развитие Сектор Здравеопазване Югоизточна Европа.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар