Translate

понеделник, 21 октомври 2013 г.

В ефира на 24Kitchen стартира предаването „Домашни рецепти с Йоли“, а в интернет и през мобилните устройства



„Домашни рецепти с Йоли“ е първата оригинална продукция на 24Kitchen, снимана в България, която освен на медиите бе представена и на онлайн потребителите, чрез мобилна апликация.
Феновете на кулинарния канал видяха първото телевизионно предаване на чаровната музикантка в събота (19. 10 ) от 17 часа.
В уютна и непринудена атмосфера, в центъра на София, ЙолантаДелибозова - Йоли посрещна гостите си с ароматни „ Хруски с домати и розмарин“. Същата рецепта зрителите видяха и от екрана, но приготвена в Тетевенския балкан.
Снимачният екип на Бон Нет ООД и продуцентите на 24Kitchen избраха за предаването  реална къща вместо студио и отведоха Йоли и нейната страст към домашно приготвената храна в местните мандри, пазарчета и и зеленчукови градини.
„Изключително благодарна съм на Фокс интернешънълченълс  и 24Kitchen за свободата, която ми дадоха да избирам и приготвям това, което истински обичам“, сподели  Йоли.
Домашните рецепти, които чаровната музикантка ще предложи в
30 половинчасови предавания, комбинират идеи от цял свят с най-доброто от българската традиция и вкуса на собственото й семейство.
Предложенията й могат да станат бързо част от всяко домашно меню с изключително лесното  и функционално мобилно приложение24Kitchen Рецепта на деня. Всеки ден потребителите му  ще разполагат с нова рецепта, със списък за пазаруване на необходимите продукти и възможност бързо да споделят и препращат.
24Kitchen Рецепта на деня е приложение за мобилните платформи на Android и iOS и е достъпно за смартфони и таблети. Апликацията може да бъде свободно изтеглена от уебсайта 24Kitchen.bg или от GooglePlay Store и Apple App Store.
Добър апетит и приятно гледане!


Няма коментари:

Публикуване на коментар