Translate

понеделник, 16 септември 2013 г.

VIP Property Awards 2013 подкрепя уникалния проект Мала Света гора


Уникалният проект "Буховският манастир "Света Мария Магдалина" в многовековното наследство на християнска София", финансиран от Столична програма "Култура", ще бъде подкрепен от тазгодишната церемония за наградите VIP Property Awards 2013
Впечатляващите размери на ранно християнската базилика в основите на манастира говорят за значимостта на мястото - за духовния живот на християнска Сердика, която е била люлката на Православието. 
Това е третата по ред церемония за връчване на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн, организирани от ПР-агенция ВИП Комюникейшън.
Археолозите са открили неоспорими доказателства, че в Бухово се намира един от най-старите паметници на християнската архитектура. "Важно е разкопките да продължат, за да разберем защо в своя книга един от най-влиятелните автори на нашето време - Дан Браун, е отделил внимание на Бухово и на България", допълват организаторите на събитието.
Международно жури от европейски специaлисти ще оценява участниците в годишните награди, наред с медийните партньори на събитието. 
Ще бъдат връчени призове в следните категории:
Цялостен принос в луксозното строителство и архитектура,  Луксозно жилищно строителство, Луксозно обществено строителство,  Луксозен морски, планински и градски комплекс,   Луксозен СПА Комплекс,  Идеен проект, Пространствен дизайн за интериор и екстериор, Пространствен интериорен дизайн, Пространствен екстериорен дизайн, Мебелен дизайн, Корпоративна идентичност на архитектура и дизайн, Реновирано Строителство, Локация на годината и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар