четвъртък, 19 септември 2013 г.

Събития и семинари за кариерни възможности в медицината ще се проведат в 7 градаMedPharm Careers е най-голямото по рода си медицинско изложение за търсене на работа в Европа, където стотици здравни специалисти намират възможности за развитие на тяхната професионална кариера.  Тази година есенното издание на  MedPharm Careers ще се състои в над 20 европейски страни.
В България ще се проведе едно изложение и шест семинара:
Пловдив (семинар) – 21.09 – хотел Лайпциг – 11:00 – 16:30
София (изложение) – 22.09 – хотел Рила – 11:00 – 18:00
Стара Загора (семинар)  – 27.09 – хотел Ефир – 15:00 – 19:00
Бургас (семинар)  – 28.09 – хотел Аква – 11:00 – 16:30
Варна (семинар)  – 29.09 – хотел Графит – 11:00 – 16:30
Русе (семинар)  – 30.09 – хотел Рига – 13:00 – 18:00
Плевен (семинар)  – 01.10 – хотел Балкан – 13:00 – 18:00
По време на семинарите ще бъде предоставена най-актуалната информация в момента за възможностите за работа в България и в чужбина за здравни специалисти. След всяка лекция е предвидена и дискусия с въпроси и отговори. Семинарите ще засегнат следните теми:
Какви възможности за работа по света имат лекарите в момента?
Как да научим ефективно медицински английски?
Какви възможности за специализация в България и в Европа имат младите лекари?
Какви възможности за работа по света имат медицинските сестри?
В София, освен семинарите, ще се проведе и традиционното изложение MedPharm Careers, на което медиците ще могат да се срещнат с представители на фирми, предлагащи възможности за кариерно развитие във Великобритания, Германия, Франция, Швейцария, Скандинавския полуостров и България. Компаниите съдействат за оформянето на  всички документи нужни за работа в чужбина, осигуряват езикови курсове и подпомагат в планирането на кариерното развитие на всеки един кандидат.
Освен това на събитието ще бъде представен и демонстриран най-новият  онлайн курс по медицински английски в света (Medical English 24), за който всеки посетител ще получи 20% отстъпка.
Също така, всеки присъствал на изложението и семинарите ще получи безплатни броеве на специализирани медицински списания  Magazine и ще има възможността да се запознае с най-новите медицински книги и учебници.
Участието във форума е безплатно, необходима е само регистрация на: http://www.medpharmjobs.com/fairs/BG
На сайта можете да бъде намерена и програмата на всяко едно събитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар