Translate

понеделник, 17 юни 2013 г.

Изкусителен вкус и деликатна сладост отново носят наслада за всички сетива със Zagorka Fusion

За първи път Zagorka Fusion ще се предлага и в нова PET бутилка
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш“-Оскар Уайлд



Да се отървем от изкушението, но защо? Щом можем да си позволим наслада през цялото лято?! 
Загорка, стратегическа марка в порфолиото на "Загорка" АД ни предлага именно това изкушение, на което не може да устои никой– Zagorka Fusion, която ни приканва - „Време е за нещо специално“!
Новата напитка официално бе представена миналата година. Иновативната и формула бързо спечели почитатели и тя стана любимия избор най-вече на младите и активни хора с вкус към живота не само у нас.
Формулата на успеха се дължи на неочакваната комбинацията от 60% натурален гроздов сок и 40% освежаваща пенлива бира, придаващи на ежедневието ни онази насладата, която ни изважда от рутината и ни кара да погледнем на света около нас по неочакван начин.
Алкохолното съдържание от 2 % я прави желана и предпочитана за всички, които ценят здравословния начин на живот, без да се лишават от удоволствието за всички сетива, а модерният дизайн и неустоим вкус – неизменна част от стила им на живот през лятото.
За втора поредна година ценителите на изтънчените удоволствия могат да се насладят на Zagorka Fusion с изкусителен вкус и уникален стил. Комбинация, в която се съчетават плътният и приятно горчив вкус на бира Загорка и деликатната сладост на ароматно бяло грозде.
В отговор на развиващите се тенденции на пазара прогресивната марка пуска иновативна опаковка - PET бутилка от  1 л. за още повече емоции и наслада.
„Успехът на Zagorka Fusion през изминалата година ни даде увереността да продължим да мислим иновативно. Ключова посока за това лято ще бъде насладата за всички сетива, като обещаваме много изненади и неочаквани емоции на всички наши фенове“, споделят от маркетинг екипа на „Загорка“ АД.

Няма коментари:

Публикуване на коментар