Translate

сряда, 5 юни 2013 г.

Shell, в партньорство с Ferrari и LEGO, представя ексклузивна нова колекция модели Ferrari



България е една от малкото държави в света, в които се предлага лимитираната колекция от шест модела на автомобили Ferrari, сглобявани от блокчета LEGO, едни от
най-емблематичните модели в историята на Ferrari. Уникалната колекция може да бъде закупена само в търговските комплекси Shell при зареждане на 15 л висококачествени горива Shell V-Power Nitro+, Shell V-Power Nitro+ Diesel или Shell V-Power Nitro+ Racing клиентите на Shell могат да закупят един от шестте LEGO модела на автомобили Ferrari на атрактивна цена - само за 2,99 лв./количка. Клиентите на Shell могат за закупят моделите Ferrari и при зареждане на минимум 15 литра от икономичните горива Shell FuelSave 95, Shell FuelSave Diesel или Shell Autogas на цена 3,99 лв./количка.
Задвижващият „мини-механизъм“ е достатъчно мощен, за да може всяка от количките да развива висока скорост. Моделите са много подходящи за състезания между най-запалените почитатели.
Колекцията може да бъде допълнена от комплект от мини-фигурки LEGO  само за 4.99 лв.* при покупка на стоки на стойност 5 лв. от магазина или срещу 799 ClubSmart точки (599 точки за ClubSmart Premium картодържатели). Промоцията ще бъде в сила от 3 юни 2013 г. до 4 август 2013 г. или до изчерпване на количествата. В рамките на едно посещение на търговски комплекс Shell могат да бъдат закупени само един LEGO модел на Ferrari и/или един комплект LEGO мини-фигури.
Уникалнaтa промоция отбелязва продължаващото вече повече от 60 години технологично партньорство между Shell и Ferrari и споделената им страст към отлично представяне и иновации.
„Вярвам, че новата колекция ще зарадва нашите клиенти, независимо дали те са почитатели на Ferrari, на автомобилните състезания или на конструкторите LEGO“, заяви Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.
------
* Промоцията не важи при покупка на тютюневи изделия, винетни стикери и електронни ваучери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар