Translate

сряда, 12 юни 2013 г.

Никаква почивка за звездите от „Като две капки вода”



Безмилостна се оказа съдбата за 8-те звезди от „Като две капки вода”. След финала на шоуто те не само че няма да успеят да си починат пълноценно, но дори им предстои още по-натоварен график. 
Глътка въздух ще си вземе единствено победителят Рафи, който ще "зареди" с 4 дена заслужена почивка, без да разкрива точната дестинация. Едва слезнала от сцената на шоуто, Милица вече е готова да се качи на друга сцена. В момента тя се подготвя за концерт, покрай който й предстои напълно нова роля – тази на тромпетистка. 
Алекс, който все още не е закрил театралния сезон и „лети” до Варна и обратно за представления, се е нагърбил със сценария на нов филм, който ще снима през август под режисурата на Асен Блатечки. Емблематичният PSY от „Като две капки вода” ще успее да „измъкне” и 2 седмици за плаж през юли, като след това веднага стартира репетиции в Бургаския театър. Пътят ще отведе Албена в Шумен, която също влиза в роля в местния тетаър.
Още един филм предстои за Диана – главната роля в „Корпус за бързо реагиране 2”. Там тя ще играе г-жа Георгиева, омъжена за петролен магнат в Дубай. Освен с тази роля, Диана ще се завърне и в любимото си амплоа – това на майка. Както неведнъж е споделяла,най-много по време на шоуто й липсваше дъщеря й София.
Мария също остава в София – снимките на „Господари на ефира” кипят с пълна пара, където тя си партнира с Румен Угрински. Гъмов продължава представленията в Кукления театър и вече е и горд притежател на тениска на любимия отбор „Берое” с автографи на всеки един от футболистите спечелили тазгодишната Купа на България.
Стефан го чакат 8 представления из цяла България, с които се очаква за пореден път да обере овациите на публиката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар