Translate

вторник, 25 юни 2013 г.

Застрахователна компания „Виктория" разширява портфейла си с нова линия на бизнеса



Компанията обяви навлизането си на пазара с медицинска застраховка при заболяване или злополука на застрахованите лица като се фокусира върху индивидуалните клиенти и семейните договори.
Основното покритие е „Болнично лечение", като към него могат да се включат и допълнителни покрития- „Извънболнично лечение", „Подобряване условията на медицинска грижа", „Възстановяване на разходи", „Бременност и раждане". То се предлага в опциите- финансиране на разходите за медицински услуги и стоки с лимити от 500 лв. до безлимитно решаване на здравния проблем.
Допълнителните покрития са в три опции - Основна, Стандартна и Луксозна с различни лимити на разходите. 
Компанията предлага и допълнителен модул към полицата „Подобряване на здравето и предпазване от заболявания", а именно „Профилактика и трудова медицина".
За да промотира продукта, от средата на тази година ЗАД „Виктория" организира еднодневни здравни празници в 12 града на страната. 
В периода 14 юли -6 октомври представители на компанията ще посетят Стара Загора,Пловдив, Велико Търново, Русе, Плевен, Варна, Бургас, Хасково, Шумен, Добрич и Благоевград. Промоция на новия продукт ще има и в столицата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар