Translate

сряда, 19 юни 2013 г.

Нова лятна напитка на пазара – АРИАНА РАДЛЕР ГРЕЙПФРУТ за повече свежест



От началото на пролетта на пазара е Ариана Радлер Лимон – продуктът, който стана лидер още през първата си година на пазара-2012 г. и доказа, че е най-успешната иновация на пазара на бирените миксове. Още едно доказателство за успеха на Ариана Радлер е и международното признание за качеството на продукта – полученият златен медал от Monde Selection през месец май тази година.
След хита на лято 2012 г. – Ариана Радлер Лимон,сега марката добавя и още един нов продукт, който е без аналог в страната, заради двойната комбинация между бира и сок от лимон и грейпфрут.
Ариана Радлер Грейпфрут* е микс от 40 % бира Ариана и 60 % сок от лимон и грейпфрут. Международни проучвания показват, че вкусът на грейпфрут е вторият най-предпочитан след лимона в Европа. Ето защо към традиционната радлер комбинация от бира и лимон, Ариана добавя и грейпфрут за още по-голяма свежест. Новият бирен микс е с ниско алкохолно съдържание от 1,8%, произведен от естествени съставки и без добавени консерванти. Представлява перфектна комбинация за летните горещини – утолява жаждата, оставя дълготрайно усещане за свежест и лекота.
Ариана Радлер Грейпфрут е перфектната лятна напитка, която носи двойно повече свежест. Тя е идеална за плажа на морския бряг или на басейна. Върви и с приятели в къщи или на среща след работа. Освежаващият й вкус и атрактивна опаковка са предпоставка напитката лесно да се превърне в неизменна част от стила на живот на младите хора.
В световен мащаб напитката радлер има богата история. Тя започва в малко градче в Германия, областта Бавария, през 20-те години на миналия век. Днес тя е популярна в Европа и по света като микс от бира и лимонов сок, но често се предлага и в други комбинации – с грейпфрут, портокал, круша, дори натурални билки. У нас продуктът бележи развитие в новата категория за бирените миксове на пазара.
Още едно доказателство за успеха на Ариана Радлер е и международното признание за качеството на продукта – полученият златен медал от Monde Selection през месец май тази година.
-------
*Ариана Радлер Грейпфрут може да бъде открита в търговската мрежа още тази седмица в няколко различни разфасовки. За да отговори на търсенето, водещата пивоварна компания представя продукта в 3 опаковки – стъклена бутилка от 0,5 л, кен 0,5 л и PET бутилка от 1 л.

Няма коментари:

Публикуване на коментар