Translate

четвъртък, 20 юни 2013 г.

Основателят на австралийските цветни есенции „Australian Bush Flower Essences” в България за първи път



Австралийските цветни есенции са вторите най-широко разпространени есенции в света след Цветята на Бах. За разлика от Баховите есенции те са насочени много повече към особеностите на съвременния човек със специфичните за нашата епоха проблеми - преодоляване на градския стрес, защита от електромагнитните лъчения, освобождаване от натрупани тежки метали, проблеми със сексуалността, комуникацията, липса на духовност и други.
Д-р Иън Уайт е създателят на Австралийските цветни есенции, натуропат - пето поколение, практикуващ повече от 30 години. Автор е на 5 книги. Прави обучения за есенциите в над 30 страни. Той израства в австралийската провинция, или както му казват там - австралийския буш. Като малко момче баба му, която използвала силата на австралийските лечебни растения, често взимала Иън със себе си на разходка сред природата. Тя му разкрила тайните на много лечебни растения и цветя и му предала дълбокото си разбиране за същността им. По-късно д-р Уайт сам започва да изследва редките лечебни качества на местните австралийски растения.
Участниците в беседата ще имат шанс да се докоснеат до опита на този магнетичен човек, да разберат за начина на намирането им и най-важните показания за приложението им, да чуят древни аборигенски притчи и истории.
В сряда, 26 юни 2013г. в кафе-книжарница Ориндж на ул. Граф Игнатиев 18, ет. 4, от 19ч ще се проведе беседа с г-н Уайт. Вход: 50 лв.
------
История на Австралийските Цветни Есенции:
Мистични, магични, магнетични, австралийските цветни есенции са ехото на Вашия вътрешен глас. Удоволствието да бъдете себе си. Есенциите не предлагат готови решения. Те катализират промени, които подпомагат естественото оздравяване в случай на болест, справянето с предизвикателни или ключови житейски ситуации. Чрез есенциите можете да си помогнете за по-гладкото протичане на процеси като: себеусъвършенстване и себеразвитие, раждане, кърмене и отглеждане на деца, преодоляване на градския стрес, защита от електромагнитните лъчения и много други. Есенциите променят фините Ви настройки и са идеалното допълнение за много от природните методи на лечение - хомеопатия, иглотерапия, билколечение, диетолечение, масажи. Te подпомагат функциите на жлезите с вътрешна секреция, балансират и хармонизират. Официален представител на австралийските цветни есенции в България е Essentify – www.essentify.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар