Translate

вторник, 11 юни 2013 г.

Премиера за България:Мостът – сезон 1



От 15 юли, всеки понеделник, от 20:50 часа


Действието на „Мостът“ се развива на границата между Ел Пасо и Хуарес и проследява сътрудничеството на двама следователи – един от САЩ и един от Мексико, които трябва да работят заедно, за да заловят сериен убиец, който действа от двете страни на границата между САЩ и Мексико.

Мистериозният сериен убиец следва свой план. С течение на времето и развитието на сериала ние научаваме подбудите му да образова героите и зрителите седмица след седмица относно различни човешки и социални проблеми.
Пилотният епизод започва с първия от тези уроци, след като труп от две части е открит на границата между САЩ и Мексико. Долната част е от тялото на мексиканска проситутка, а горната част – от тялото на американска съдийка, която е противник на реформирането на имиграционните закони.
Поуката от убийството е, че ВСИЧКИ ХОРА СА СЪЗДАДЕНИ РАВНИ (първият ред от Декларацията на независимостта на САЩ – основополагащият документ за държавата). Мексиканската проститутка е била в неизвестност от година без никой да разследва изчезването й, докато американката веднага бива разпозната от следователите.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар