Translate

сряда, 29 май 2013 г.

TP Vision лансира в България шедьовъра на телевизорите Philips – DesignLine



TP Vision представи революционен дизайн и съвършена картина с новите модели телевизори Philips

TP Vision, компанията производител на марката телевизори Philips, представи пред българските почитатели на бранда своя шедьовър DesignLine – изцяло стъклен телевизор с уникален дизайн.
„Осъзнахме, че на пазара на телевизорите има нарастваща нужда от модели, създадени основно, за да покриват нуждите на съвременния интериор. DesignLine, който представяме днес символизира всичко, което ние от TP Vision искаме да предоставяме на потребителите на телевизори Philips – съвършен дизайн, комбиниран с иновативни технологии и гаранция за качество на изображението”, сподели Мартайн Смелт, Управляващ директор на TP Vision за страните от Централна и Източна Европа.
Philips DesignLine се отличава с нетрадиционен стил. Създаден е, за да заеме своето достойно място в дома на всеки модерен и взискателен потребител. Изработен е от монолитно стъкло, преливащи от тъмно към светло. За създаването му са използвани всички патентовани технологии на Philips и са на разположение заедно с най-новите приложения за всеки любител на силните емоции и модерните технологии.Моделът ще се предлага на българския пазар в два варианта с диагонали на екрана 46 и 55 инча.
За първи път в отговор на огромния интерес от страна на потребителите, базовите модели Philips от серията 5000 се предлагат с двустранен Ambilight - патентована технология на марката, разширяваща визуално екрана за по-вълнуващо зрително изживяване, като излъчва светлина върху стената зад телевизора.
Гамата 5000 разполагат и с най-добрите функции и характеристики предлагани в тази категория като интегриран Wi-Fi за лесен и безжичен достъп до услугите и приложенията чрез Smart телевизорите, и Wi-Fi Miracast™ за споделянето на съдържание от мобилните устройства. Моделите позволяват и провеждането на видео-конференции по Skype с помощта на допълнителна USB камера.Дисплеят е разположен върху малка стойка от матирана стомана в черен цвят, която хармонично прелива в минималистична отворена поставка, изработена от алуминий в сребристо.
Всички телевизори Philipsот серията 5000 разполагат с Easy 3D базиран върху пасивна 3D технология. Те предлагат от 2D в 3D конвертиране, регулируема 3D дълбочина и дават възможност за игри от двама играчи. Моделите Philips включват и много други характеристики, с които се постига изключително качество на картината: 300Hz PerfectMotionRate* за силна рязкост на движенията и MicroDimming за подобрен контраст с наситени тъмни и ярки цветове.
За да осигурят пълно потапяне в мултимедийното преживяване, телевизорите от серията 5000 са снабдени с мощни стерео тонколони, които поддържат Ambi-wOOx за оптимизирано и удължено възпроизвеждане на басoвете.
*PerfectMotionRate PMR технологията на Philips е комбинирания от характеристики като честотата на опресняване, премигването на подсветката, сканиращото задно осветяване и microdimming за постигане на съвършена картина при движение. 
Новите Smart телевизори Philips от серията 6000 също са чудесен избор за потребителите, които търсят балансирана комбинация между компонентите, изчистен дизайн и качество на картината, Smart TV услуги и удобни стрийминг възможности, лесна употреба и атрактивна цена. Телевизорите от тази серия са с модерен дизайн, без рамка и ще се предлагат на пазара в Европа и Русия от второто тримесечие на 
2013 г.
Моделите Philips от серията 6000 включват също така усъвършенствани и разнообразни функции. Екранът показва картината в ярки и свежи цветове, с впечатляващ контраст и  благодарение на функцията MicroDimming. За да доставят страхотно зрително изживяване дори и в динамичните и бързи екшън сцени или спортни предавания, се грижат 500Hz PerfectMotionRate с 3D PerfectNaturalMotion. За да подсили зрителното изживяване двустранният Ambilight излъчва допълнителна светлина на стената около телевизора, която идеално се синхронизира с  образа и цветовете на екрана и създава усещането за много по-голям екран.
Дистанционното управление, което разполага с класически курсорен контрол и сензорна клавиатура, прави сърфирането и навигацията в Интернет,през портала на Philips Smart TV лесни и безпроблемни. Всички телевизори Philips от серията 6000 са оборудвани с Easy 3D (пасивна 3D технология) и с Premium 3D Depth функция, която позволява да се регулира дълбочината на 3D образа. За да разшири изживяването и да преодолее ограничената наличност на 3D съдържание, Premium от 2D в3D конвертиране добавя трето измерение при 2D филмите.Телевизорите Philips лесно се свързват с други екрани и устройства в къщата. Те използват приложенията Philips MyRemote, с Wi-Fi Miracast ™ и SimplyShare, които позволяват безжично свързване към различни мобилни устройства. Достъпът до социалните медии е възможен и при излъчване на TV сигнал на телевизора без да нарушава гледането на любимо предаване или филм.
Smart телевизорите Philips от серията 7000 пък са разработени за потребители, които търсят съвършен телевизор от висок клас и който би подхождал на всеки съвременен интериор. Моделите са оборудвани с най-новите технологии за подобряване на качеството на картината и с тристранен Ambilight. Те са изключително лесни за употреба и ще се предлагат на пазара в Европа и Русия също от второто тримесечие на 2013 г.
Новите модели от гамата 7000 включват два телевизора - Philips PFL7008, който разполага с предно стъкловърху тънка стойка от черен шлифован алуминий. А Philips PFL7108  е разработен с модерна бяла основа, стойка и заден капак. И двата модела перфектно подхождат на всеки модерен дом. Изключително тънките телевизори от серията  имат вградена Skype камера, поставена под екрана.
Моделите телевизори Philips от серията 7000 отговарят на всички предизвикателства свързани с 2D и 3D качеството на картината. Телевизорите гарантират превъзходна рязкост на движенията благодарение на 700 HzPerfectMotionRate и 3D PerfectNaturalMotion.А тристранният Ambilight XL допълнително засилва зрителното преживяване и визуално разширява екрана.
Предлаганите от Smart TV услуги са лесно достъпни и се контролират чрез дистанционно управление с възможност за насочване и вградена клавиатура. Сензорите незабавно определят дали потребителят иска да използва режим на въвеждане с класически курсор или предпочита да пише с клавиатурата, разположена взадната част на дистанционното.
За да  се активират допълнителни екрани, телевизорите Philips от серията 7000 работят с различни модерни стрийминг приложения. Philips MyRemote, Wi-Fi Miracast и SimplyShare позволяват безжично свързване с мобилните устройства вкъщи. Достъпът до социалните мрежи, докато гледате телевизия е възможен, без да нарушава телевизионната програма. Новите телевизори Philips могат автоматично да обновяват картината, която излъчват, чрез MultiRoom*. Това приложение позволява на потребителите да гледаткартината от главния телевизор и на другите екрани у дома.
* Софтуерният ъпдейт на MultiRoom е достъпен от второто тримесечие на 2013.
А новите топ модели от серията 8000 на Philips Smart TVs задоволяват изискванията и на най-взискателните клиенти, чрез комбинация от изключително качество на изработка и стил. Тези модели предлагат разширени възможности за работа в мрежа и стрийминг, високо качество на картината в 2D и 3D, усъвършенствани възможности за взаимодействие с потребителя, интерактивни Smart TV услуги и дистанционно управление, което позволява насочване и въвеждане на информация от клавиатурата. И новите телевизори Philips от серията 8000 ще се предлагат на пазара в Европа и Русия от второто тримесечие на 2013 г.
Стъкленият екран на телевизорите от серията 8000Philips е рамкиран с високо качествена тъмна стомана, която перфектно се съчетава с полирания хром на стойката. Телевизорът е изключително тънък, но това не му пречи да разполага съсSkype камера, поставена под екрана.
Серията 8000 е захранвана от високоскоростен двуядрен процесор и предлага богат набор от най-добрите технологиина качество на картината - -1 400 HzPerfectRateMotion и 3DSuperResolution за превъзходна рязкост на движенията, LocalContrast, който допълнително подобрява контраста на изображенията,  3DMax – с активна технология, Premium 3DDepth и Premiumот 2D в 3D конвертиране, които осигуряват неподражаемо 3D изживяване. Потребителите на SmartTV ще оценят удобството на дистанционното с възможности за насочване и вградена клавиатура, разположена в задната част на управлението. С нарастващата популярност на мобилните устройства като втори екрани, телевизорите Philips от серията 8000 поддържат приложениятаMyRemote, Wi-FiMiracastи SimplyShare, за да осигурят безжично свързване с мобилните продукти. ТелевизоритеPhilips  могат да обновяват автоматично картината си чрезMultiRoom*, което позволява на потребителите да излъчват сигналаот главния телевизор към други мониториу дома или офиса.
*Чрез софтуерен ъпдейт MultiRoom е на разположение от второто тримесечие на 2013 г.
„Всички новости в дизайна, технологиите и характеристиките на представените модели, са създадени на базата на еспертизата в криейтива и иновативните технологии, наследени от Philips. Експертите от компанията имат за цел постоянно да обновяват  продуктовата гама на марката и да предлагат конкретни решения, които да отговарят на ежедневните нужди на всеки потребител. Те са приложени върху базата от иновативни технологии и са съчетани с уникален силует”, каза в заключение Смелт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар