Translate

понеделник, 20 май 2013 г.

Гледайте филми от iPhone директно на вашия екран!



.Моделът AOC LED 23 "E2343Fi е специално проектиран да възпроизвежда изображения, аудио и видеоклипове, съхранявани на iPhone 4/4S или iPod, директно на големия монитор.
Благодарение на патентованата Plug&Play технология на AOC, можете просто да свържете телефона или медия плеъракъмдокинг станциятав основата на монитора и да отворете желания файл. Медия файловетена вашето Apple устройство се синхронизират автоматично, така че потребителите могат да се насладят на високо качество на картината и звука, без да е необходимо да правят допълнителни настройки на някое от устройствата.
В допълнение към докинг станцията, мониторът AOC E2343Fi SRS интегрира висококачествени стерео говорители с мощност от 5 вата - перфектно за възпроизвеждане на видео и музика по естествен и реалистичен начин. Така мониторът се превръща в истински развлекателен център в стаята.
За разлика от конвенционалните докинг станции, моделът E2343Fi дава възможност и да зареждате вашия iPhone или iPod, дори и по време на възпроизвеждане. Това спестява време и ценно пространство на работния плот, като елиминира нуждата от допълнителни кабели.
AOC E2343Fi дава възможност на потребителите да разделят екрана на четири работни плота посредством технологията Screen+. Така, докато потребителите гледат видео отiPhone, те могат да редактират документ, да сърфират в Интернет или да чатят в четирите области на екрана, които се виждат едновременно. Функцията Screen+ елиминира необходимостта от непрекъсната навигация между няколко активни програми и спестява ценно време.
Моделът E2343Fi модел предлага Full HD LED панел с резолюция 1080p - идеален за преглед на висококачествени снимки с максимална детайлност, както и за видеоклипове и филми с висока резолюция. За допълнителен реализъм мониторът предлага функциятаDynamicContrast, която включва пет различни настройки за подобряване на цвета и дава възможност за корекция в посочените области.
Моделът на AOC е много екологичен, тъй като в светодиодните панели не се съдържа живак. В допълнение, тези панели консумират с 40-50% по-малко енергия, отколкото традиционните екрани - 34 вата по време на нормална експлоатация и 0,5 вата в режим на готовност.
Моделът е вече наличен за всички български фенове в магазините на Технополис на цена 299 лв. с ДДС.
 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар