Translate

понеделник, 20 май 2013 г.

Стилиян Петров лично изрази своята подкрепа за благотворителния мач в София

На специална пресконференция във Вила Парк, Бирмингам, Асоциацията на футболните ветерани на Астън Вила официално анонсира пред английските медии благотворителния футболен мач „Актавис и футболните легенди на България”, който ще се проведе на 26 май в София.
За да изрази своята лична подкрепа към благотворителната кауза, Стилиян Петров, който миналата седмица официално обяви края на своята футболна кариера, лично присъства на пресконференцията.
Актавис - генерален спонсор на събитието, беше представена от Радослава Ганозова- директор „Комуникации” на Актавис ЕАД и Майкъл Кан - директор „Rx продукти” Актавис Великобритания.
„Много съм развълнуван за предстоящия мач”, сподели Стилиян Петров. „ Каузата е изключително значима и това, което всички партньори са направили до момента е невероятно. Аз съм възрастен човек и съм по-силен, ето защо мога да премина през всички трудности, които болестта левкемия предизвиква. Но не мога да си представя как едно дете може да преживее нещо толкова травмиращо. Ето защо идеята да се съберат средства за болни от тази болест деца в България е безценна и аз я подкрепям с цялото си сърце”, допълни Стилиян Петров.От името на Актавис България, Радослава Ганозова подари на Стилиян Петров традиционен родопски български чан, който символизира пожелания за здраве, дълголетие и щастие. „Всеки път, когато този родопски чан звъни, не забравяйте, че всички ние в България Ви обичаме и подкрепяме”, сподели Радослава.
В знак на благодарност към Актавис България за подкрепата към благотворителната инициатива, Стилян Петров подари на екипа на компанията негова фланелка с емблематичния номер 19.
Благотворителният мач между ветераните на Астън Вила и българските футболни звезди, между които Димитър Бербатов и Христо Стоичков, ще се играе на 26 май от 15.00 ч. на Националния стадион „Васил Левски”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар