Translate

вторник, 2 април 2013 г.

Максим Бехар бе избран за председател на Борда на PR Форума в Давос



Българският PR експерт Максим Бехар бе избран за председател на комуникационния форум в Давос с тайно гласуване сред 25 членове на Борда.
Още двама членове на Борда получиха същия брой гласове и бе взето решение Форумът да бъде управляван от трима съпредседатели – Максим Бехар, Андре Маннинг, вицепрезидент на „Филипс Електроникс“ и Янина Дубейковская, програмен директор на Форума в Давос.
„Това е изключително признание за България, за колегите ми от компанията, за това, което сме направили през тези близо 20 години в PR бизнеса. Смятам, че идеята Бордът да има трима съпредседатели е интересен експеримент, който ще позволи всеки един от нас да се съсредоточи в определена тематика, а също така ще направи постоянните ни пътувания по света за среща с местните PR организации по-ефективни. Познавам добре и Андре, и Янина и смятам, че ще се сработим отлично“, коментира Бехар.


--------
Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.
Той е също така ковчежник на Изпълнителния борд на ICCO, най-голямата PR организация в света, която обединява над 1400 компании от бизнеса на петте континента. 
Член е на десетки български и международни бордове, сред които на Българския форум на бизнес лидерите, на Атлантическия клуб в България и на Фондация „За нашите деца“, преподава в десетки авторитетни университети по света. 
Бехар е и почетен консул на Република Сейшели в България.

--------


PR форумът Communication on Top в Давос има за цел да събере на едно място специалисти и иноватори в областта на комуникациите и да предостави платформа за обмяна на идеи и обсъждане на практики, тенденции и стратегии. Тази година в него участваха повече от 150 души от 35 страни – рекорд в историята на форума.
 



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар