Translate

сряда, 12 декември 2012 г.

ЦРУ: Българите са най-застаряващи, бедни, покорни, болни, нещастни, корумпирани



България е световен шампион по намаляване на населението и изчезване на нацията.
Компания в ранглистата ни правят Сирия, Сомалия, Свазиленд, Лесото и ЧАД, заяви пред БТА проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика и съставител на сборника "Безпътица и конфликти". 
По данни на ЦРУ от юли 2012 г. населението на България е 7 037 935, което е с 200 хил. души по-малко от данните на НСИ, посочи той. 
В България населението намалява драстично - от 9 милиона отпреди две-три десетилетия ще достигне до близо  5 милиона през 2050 г., предупреждава проф. Иванов.

С близо 80 хиляди души годишно намалява населението на страната
Българското общество се намира в безпътица, без светли перспективи, като генофондът ни изчезва, боледувайки, страдайки и мизерствайки, коментира специалистът като цитира и данни на международни европейски институти, според които българското общество е най-нещастно, най-бедно, най-болно и най-корумпирано. 


Страната ни е на 9-о място в света по смъртност наред с държави като Сирия и Чад. Само преди две години, през 2010 г., България заема 14-о място в класацията от общо 230 държави. 

По данни на здравните власти 37 хил. души годишно у нас получават инфаркт, като половината от тях умират. България е и европейски шампион по смъртност от сърдечносъдови заболявания - 80 хил. души годишно умират, или 8 души на всеки час. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар