Translate

четвъртък, 20 декември 2012 г.

Коледният благотворителен базар на „ИСКАМ БЕБЕ” тази година подкрепя две каузи



На 22-ри декември „Ангелската ЧУДОтворителница” ще набира средства в помощ на двойки с репродуктивни проблеми и недоносените бебета в България


На 22-ри декември от 10.00 до 18.00 часа в The Mall на бул. Цариградско шосе No 115, ще се проведе традиционният коледен базар на фондация „Искам бебе” – „Ангелска ЧУДОтворителница”.
Тази година инициативата е съвместна с фондация „Нашите недоносени деца”. Благотворителният базар ще подкрепи каузите на двете неправителствени организации.
Повече от 15 щанда и над 30 автори и доброволци на фондация „Искам бебе” ще посрещнат посетителите с домашно приготвени коледни сладкиши и ръчно изработени предмети - играчки, аксесоари, бижута, квилинг картички, гоблени, плетива, картини, декорации за елха, детски бандани, дори дрешки и аксесоари за домашни любимци.
За коледното настроение в празничния ден ще се погрижат приятелите на фондация „Искам бебе” – дуетът „Червено и черно”, а незабравимата емоция и топлата атмосфера на благотворителния базар ще бъдат запечатани в уникалните снимки на "говорещата с бебета" фотографка Калина Арсова.
Водещите на „Тройка на разсъмване” по радио Витоша ще са част от гостите на благотворителния базар.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар