Translate

понеделник, 17 декември 2012 г.

"Секс образование"-синопсиси на епизодите



Епизод 1 Джована /Нина/ Палмиери ни повежда на пътешествие из вселената на секса. Нейната задача е да ни покаже как да подобрим сексуалния си живот от гледна точка на осъзнаване и задоволеност.
Епизод 2 – В този епизод Нина взима урок по възвишеното изкуство на фелацио, открива тайните на тренирането на тазовите мускули и се опитва да разбере как определени аромати и парфюми влияят върху сексуалното привличане.
Епизод 3 – Нина експериментира със сексуалните пози, които засилват женското удоволствие и се запознава с някои нови приятели – сексуалните играчки. Тя също така разнищва истините за различните противозачатъчни методи.
Епизод 4 – Могат ли различните храни наистина да действат като афродизиаци? Нина прави разследване в кухнята. Също така научава за съществуваща връзка между целувките и химията и прави изчерпателен списък не медицинските тестове, които трябва да си направим, за да държим половия си живот под контрол.
Епизод 5 – Нина се захваща с уроци по техники на любовна игра и танцуване на пилон. Разглежда стоките в секс магазин и пробва латексови дрехи и други необичайни предмети. Също така разбира, че нейните приятели футболисти имат много да учат за женската анатомия.
Епизод 6 – Нина изпитва мъже на уменията им в оралния секс, открива най-добрия начин за справяне със сексуални пориви по време на бременност и научава някои от най-добрите пози за секс в кола.
Епизод 7 – Г-точката е една от най-загадъчните мистерии на човешката сексуалност – Нина разследва съществуването и действието й. И като сме на тема мистерии, Нина също така проучва митовете и легендите около аналния оргазъм.
Епизод 8 – Нина взима урок по мръсно говорене, а след това показва на приятелите си футболисти чудесата на сексуалните играчки за мъже. Също така говори с тийнейджъри на една най-големите теми-табу – сексуалният живот на родителите им.
Епизод 9 – Може ли страстта наистина да надживее времето и ежедневието? Нина работи като пътуваща продавачка за един ден – познайте какви предмети носи със себе си. Тя обсъжда преждевременната еякулация с футболистите и интервюира двойка лесбийки за сексуалния им живот.
Епизод 10 – Нина открива киберсекса и какво е нужно да си момиче от „истинска камера”. После разпитва приятелите си тийнейджъри за мнението им за киберсекса. Тя остава многократно и приятно изненадана от секса при възрастните хора и открива позите, които са най-подходящи за хора, които започват да се оплакват от различни болежки, свързани с възрастта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар